DuList IN

DUBROVKINJA S BERLINSKOM ADRESOM Zustra ima novi singl – ‘Back to Dark’

‘Back to Dark’ novi je singl Dubrov­kinje Ariane Žustra, koja djeluje pod umjetničkim imenom ‘Zustra’. Novi­narka i kantautorica koja već dulji niz godina živi u Berlinu, u novoj se pje­smi, koja je popraćena videospotom, referira na jednu od svojih najdražih slika Francisca Goye ‘San razuma pro­izvodi čudovišta’. ‘Back to Dark’ govori o ‘vaganju’ između stvarnosti i sna, bavi se pitanjem, kako navodi, što je zapravo sudbonosnija iluzija – slijediti fantaziju ili vjerovati u vlastiti razum?


U studenom prošle godine objavila je glazbeni spot ‘The Dream Of Reason’ koji govori o prolaznosti svih stvari, ali na osvježavajući, ne depresivni način, zahvaljujući njezinom pogledu na svi­jet. Riječ je o naslovnoj pjesmi njenog nadolazećeg debitanskog albuma, pla­niranog za jesen ove godine. Časopis ‘tip Berlin’ proglasio ju je jednom od najperspektivnijih glazbenika 2021. godine, a njezina se glazba puštala i na BBC Radio 6.

Pročitajte još

Viktorijine anđelice u Dubrovniku proslavile djevojačku zabavu

Dulist

Gospar Ibrica se vratio na svoje skaline!

Dulist

‘Plavi cvijet’ redatelja Zrinka Ogreste u ljetnom kinu Jadran

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija