DuList IN

DUBROVKINJA S BERLINSKOM ADRESOM Zustra ima novi singl – ‘Back to Dark’

‘Back to Dark’ novi je singl Dubrov­kinje Ariane Žustra, koja djeluje pod umjetničkim imenom ‘Zustra’. Novi­narka i kantautorica koja već dulji niz godina živi u Berlinu, u novoj se pje­smi, koja je popraćena videospotom, referira na jednu od svojih najdražih slika Francisca Goye ‘San razuma pro­izvodi čudovišta’. ‘Back to Dark’ govori o ‘vaganju’ između stvarnosti i sna, bavi se pitanjem, kako navodi, što je zapravo sudbonosnija iluzija – slijediti fantaziju ili vjerovati u vlastiti razum?


U studenom prošle godine objavila je glazbeni spot ‘The Dream Of Reason’ koji govori o prolaznosti svih stvari, ali na osvježavajući, ne depresivni način, zahvaljujući njezinom pogledu na svi­jet. Riječ je o naslovnoj pjesmi njenog nadolazećeg debitanskog albuma, pla­niranog za jesen ove godine. Časopis ‘tip Berlin’ proglasio ju je jednom od najperspektivnijih glazbenika 2021. godine, a njezina se glazba puštala i na BBC Radio 6.

Pročitajte još

Stiže li Game of Thrones opet u Dubrovnik?

Dulist

MALENOM BALDU STIŽE BRAT Marin i Kristina Čilić čekaju drugo dijete

Dulist

PROLJETNI ĐIR GORNJIM SELIMA Besplatno vođenje novom pješačkom stazom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija