DuList IN

Božićne radionice za djecu u ljetnikovcu Bunić-Kaboga

Božićne radionice za djecu u ljetnikovcu Bunić-Kaboga

Dvije božićne dječje radionice, pod vodstvom odgojiteljice Jelene Štulić, održat će se u nedjelju, 12. prosinca u ljetnikovcu Bunić-Kaboga i to Izrada papirnatih božićnih vijenaca u 15 sati te Stvaranje božićne priče u 17 sati.

Tijekom radionice Izrada papirnatih božićnih vijenaca, Jelena Štulić će na zabavan i edukativan način naučiti djecu uzrasta od 4 do 10 godina izraditi vjenčiće od papira, dok će oni nešto stariji, uzrasta od 7 do 10 godina, u sklopu radionice Stvaranje božićne priče, poslušati priču te na primjeru nje pokušati stvoriti vlastitu služeći se raznim tehnikama, uz pomoć zabavnih rekvizita, igara i odgonetanja zagonetki.

Jelena Štulić odgajateljica je s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom i mladima. U Splitu, u Domu Mladih godinama je radila na osmišljavanju i produkciji programa za kulturu i slobodno vrijeme, a u Zagrebu je držala umjetničke radionice za djecu u suradnji s DM-om, Američkom ambasadom, Muzejom za suvremenu umjetnost i mnogim drugima. Trenutno radi u Waldorfskom vrtiću i školuje se na institutu za Waldorfsku pedagogiju. Istražuje i bavi se pričanjem priča, dramatizacijom, terapijom igrom, ručnim radom i svime što njeguje osjetila.

Radionica se održava u sklopu programa „Božić u Kabogi“ u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara, a pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung. Ulaz je slobodan, ali je broj mjesta ograničen stoga je dolazak djeteta potrebno prethodno najaviti na e-mail adresu: nikolina.putica@dubrovnik-festival.hr.

Pročitajte još

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist

Pripremila Jannette Razum – čokoladni lava kolačići

Dulist