Grad

Dubrovkinja Nikolina Klaić imenovana državnom tajnicom

Dubrovkinja Nikolina Klaić imenovana državnom tajnicom

Dubrovkinja Nikolina Klaić imenovana je, uz Velimira Žunca, državnom tajnicom u Ministarstvu regionalnoga razvoja fondova Europske unije.

Vijest je ovo pristigla sa zatvorenog dijela 13. sjednice Vlade RH. uz Klaić, Katica Prpić imenovana je državnom tajnicom u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja, Ana Odak imenovana je pomoćnicom ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije, državnom tajnicom u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku imenovana je Margareta Mađerić, u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava, državnim tajnikom imenovan je Marko Pavić, Dario Hrebak imenovan je državnim tajnikom u Ministarstvu unutarnjih poslova. U Središnjem državnom uredu za središnju javnu nabavu državnim tajnikom imenovan je Ivan Bubić.

Podsjetimo, u studenom ove godine Nikolina Klaić imenovana je kao predstavnica Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u Upravno vijeće Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije.
Još imenovanja pročitajte u odlukama sa sjednice Vlade na ovom linku.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist