Aktualno

Dubrovkinja Mihaela Ivanković dobitnica nagrade ‘Volonter godine’ Hrvatskog Crvenog križa

crveni kriz 2

Mihaela Ivanković, članica Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik, primila je nagradu Volonterka godine, a uoči Svjetskog dana Crvenog križa i Crvenog polumjeseca. Nagrade volonterima Hrvatskog Crvenog križa uručuju se u Tjednu Crvenog križa u kategorijama ‘Volonter godine’ i ‘Volonterski tim godine’.


Mihaela je sudjelovala u više od 30 akcija i imala više od 240 sati volonterskog rada u 2016. godini. Kao predsjednica Kluba mladih, članica Skupštine GD Crvenog križa Dubrovnik i članica gradskog interventnog tima Mihaela je volontirajući doprinijela prepoznatljivosti Crvenog križa u našem Gradu. Ova volonterska nagrada bit će njoj, a i drugim mladim ljudima poticaj za daljnje djelovanje.

Dobitnici ovogodišnje nagrade Volonterski tim Hrvatskog Crvenog križa je tim iz našičkog Crvenog križa, a nagrade su uručene na zagrebačkom Jarunu neposredno prije središnje smotre Hrvatskog Crvenog križa gdje su javnosti prikazane aktivnosti Crvenog križa kojima se pridonosi društvenoj dobrobiti kao što su: prevencija ovisnosti, prva pomoć, mladi i volontiranje, briga o vodi, sanitaciji i higijeni u katastrofama, asanacija bunara, promocija zdravlja, podjela humanitarne pomoći, skrb o starima i nemoćnima, posudionica medicinskih i ortopedskih pomagala, darivanje krvi, psihosocijalna podrška u krizama, služba traženja, zaštita izbjeglica i migranata i druge.

Pročitajte još

SUGRAĐANIN ISTIČE ‘Stanovnici Mokošice zaslužuju malo više od ovakvih skalina’

Dulist

Plenković otkrio zašto toliko vjeruje ministrici Obuljen Koržinek: ‘Mi smo ista generacija’

Dulist

PROVJERITE POLICE Još jedna morska sol povučena s tržišta

Dulist