Sport

Dubrovkinja Kiti Iveta nova glasnogovornica Hrvatskog judo saveza

Dubrovkinja Kiti Iveta nova glasnogovornica Hrvatskog judo saveza

Mala iz Grada, Kiti Iveta, nova je glasnogovornica Hrvatskog judo saveza. Novu funkciju Dubrovkinja je preuzela ovog utorka, nakon što ju je proteklih sedam godina obnašao Bruno Blumenschein.

-Iznimna mi je čast preuzeti funkciju glasnogovornice Hrvatskog judo saveza i iskreno se nadam da će ovo biti duga i uspješna suradnja. Bruno Blumenschein koji je do sada obnašao tu dužnost kreće u drugom smjeru pa je predložio mene da dođem na njegovu poziciju. Drago mi je da su u judo savezu prepoznali kvalitetu kako moju osobnu, tako i agencije PRiredba kojoj je ovo samo jos jedna potvrda da je jedna od vodećih agencija za sportske komunikacije. Vjerujem da ćemo našim zajedničkim radom stvoriti preduvjete za uspjeh aktualnih sportaša, ali i budućih talenata – rekla je za DuList Iveta.

Iveta inače brine o imidžu i prezentiranju svjetski poznatih spor­taša iz Hrvatske. Među njima su braća Valent i Martin Sinković, Mirela Kardašević i Filip Jurišić. Dubrovkinja također vodi PR za Hrvatski veslački savez.

Dubrovkinja Kiti Iveta nova glasnogovornica Hrvatskog judo saveza

‘Zahvaljujem svim predstavnicima medija’
-Ovim putem zahvaljujem svim predstavnicima medija i primateljima ove media liste na iznimnoj suradnji u posljednjih sedam godina, koliko sam obnašao funkciju glasnogovornika Hrvatskog judo saveza – napisao je bivši glasnogovornik Hrvatskog judo saveza Bruno Blumenschein.

Foto: Bruno Blumenschein Facebook

 

 

 

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist