Politika

Dubrovčanin Mislav Čagalj izabran u Nacionalni odbor Mladeži HDZ-a

S nedjeljom su službeno završeni svi izbori za unutarstranačka tijela Mladeži HDZ-a.

Na jučerašnjoj sjednici proširenog predsjedništva imenovana je glavna tajnica, glasnogovornik, međunarodna tajnica i politički tajnik, a predsjednik Mladeži HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije Pero Miletić je kooptiran u predsjedništvo stranke.

Danas je u Hotelu Sheraton u Zagrebu održan 16. Opći sabor Mladež HDZ-a na kojem je izabran Nacionalni i Nadzorni odbor.

Zbog epidemiološke situacije je ovog puta bio u nešto drugačijem obliku nego što su dosad bili organizirani te su Mladež HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije u Zagrebu predstavljali predsjednik Pero Miletić te dosadašnji predsjednik Ivan Ljubičić dok su ostali izaslanici sudjelovali putem videolinka. Svim uzvanicima se prvo obratio dosadašnji predsjednik Mladeži HDZ-a Ivan Vidiš koji se ukratko osvrnuo na protekli mandat, predsjednik GO HDZ-a Grada Zagreba Mislav Herman, novoizabrani predsjednik Mladeži HDZ-a Maksimilijan Šimrak te predsjednik HDZ-a i Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

Nakon uvodnih govora uslijedilo je glasovanje na kojem je u Nacionalni odbor izabran predsjednik Mladeži Grada Dubrovnika Mislav Čagalj.

Pročitajte još

‘PREDSJEDNIČE, PRESTANITE’ Dobroslavić: ‘Milanović pravi političku štetu Hrvatskoj’

Dulist

Kristić: Da Grad doživljava lopudski mjesni odbor do ovog problema vjerojatno ne bi ni došlo

Dulist

Ivica Kunčević dobitnik je Nagrade Dubrovnika za životno djelo

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija