Politika

Dubrovčanin Mislav Čagalj izabran u Nacionalni odbor Mladeži HDZ-a

Dubrovčanin Mislav Čagalj izabran u Nacionalni odbor Mladeži HDZ-a

S nedjeljom su službeno završeni svi izbori za unutarstranačka tijela Mladeži HDZ-a.

Na jučerašnjoj sjednici proširenog predsjedništva imenovana je glavna tajnica, glasnogovornik, međunarodna tajnica i politički tajnik, a predsjednik Mladeži HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije Pero Miletić je kooptiran u predsjedništvo stranke.

Danas je u Hotelu Sheraton u Zagrebu održan 16. Opći sabor Mladež HDZ-a na kojem je izabran Nacionalni i Nadzorni odbor.

Zbog epidemiološke situacije je ovog puta bio u nešto drugačijem obliku nego što su dosad bili organizirani te su Mladež HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije u Zagrebu predstavljali predsjednik Pero Miletić te dosadašnji predsjednik Ivan Ljubičić dok su ostali izaslanici sudjelovali putem videolinka. Svim uzvanicima se prvo obratio dosadašnji predsjednik Mladeži HDZ-a Ivan Vidiš koji se ukratko osvrnuo na protekli mandat, predsjednik GO HDZ-a Grada Zagreba Mislav Herman, novoizabrani predsjednik Mladeži HDZ-a Maksimilijan Šimrak te predsjednik HDZ-a i Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

Nakon uvodnih govora uslijedilo je glasovanje na kojem je u Nacionalni odbor izabran predsjednik Mladeži Grada Dubrovnika Mislav Čagalj.

Pročitajte još

Ivica Todorić osnovao stranku i najavio izlazak na parlamentarne izbore

Dulist.hr

REALDU KONFERENCIJA Dubrovnik ima 4 tisuće praznih stanova, a pitanje dugoročnog najma nije riješeno

Dulist

[FOTO] DOSTA JE! Na prosvjedu u Zagrebu i dubrovačka oporba

Dulist