DuList IN

DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL Dječji i plesni program u Uvali odgođen za subotu

DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL Dječji i plesni program u Uvali odgođen za subotu

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, programi Šarene zime u Uvali Lapad planirani za danas poslijepodne, kada su trebali nastupiti Plesno-rekreacijski studio Dubrovnik, Backstage Boys i The Bourbons, odgađaju se za subotu, 30. prosinca.

Također, zbog loše prognoze, za sutra planiran plesni program ‘Zabalajmo zajedno’ kao završna plesna točka – suradnja svih plesnih studija na području grada, odgađa se za subotu, kada će program Šarene zime u Uvali Lapad, prema planu, uz ove dodatne programe, zaključiti plesne točke studija Step & Jazz, te dva koncerta koja će održati Funky Monkey i Kišne gliste te Mihael Štaka i Senko Čustović.

Sutra će se, prema planu, održati veliki humanitarni koncert ‘Rokček – Tribute to Alan’, kada će od 17 sati, u spomen na dubrovačkog glazbenika Alana Lasića, na teniskim terenima u Uvali Lapad nastupiti brojni dubrovački bendovi: Ad Libidum, Art, Banditten Strasse, Bjelouška, Dapal, DaRiva, Embassy 516, Kaše, Lapadske tratinčice, Mystica, Teatar i Valetudo. Humanitarna namjena koncerta određena je za udrugu Zajedno do zdravlja.

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist

Plesni studio Lazareti ostvario nove uspjehe na prestižnom natjecanju!

Dulist

FINALE ZVIJEZDE PJEVAJU Podržite Mihija svojim glasom!

Dulist