Sport

DUBROVAČKI TRIATLONCI OPET U AKCIJI Za sv. Vlaha multisportski spektakl

duatlon 2017

 

Povodom feste Svetog Vlaha, 4. veljače s početkom u 10 sati u Gružu, Triatlon klub Dubrovnik organizira multisportsku poslasticu – dječji duatlon, dječja utrka trčanja, ekipna utrka, a vrhunac dana će biti utrka u kategoriji ‘Sprint duatlona’.

Impresivni modeli cestovnih i aerodinamičnih bicikla naći će svoje startno mjesto u Luci u Gružu, a staza za ovaj multisportski događaj je ravna, zanimljiva, jedinstvena te se očekuju mnogi natjecatelji iz Hrvatske i regije. Tijekom​ jutra, pored utrka, organizirat će se i zabavni dio za sve prisutne koji će prvi put u Dubrovniku uživati u novim dimenzijama sportova izdržljivosti.

Duatlon utrka sastoji se od pet km trčanja, 20 km vožnje biciklom te trčanja dugog dva i pol kilometra.

U ekipnoj utrci, 2 muškarca i 2 žene, svaka osoba trči po dva km. U dječjem duatlonu biciklira se jedan km, a trči se 500 metara. Dječja utrka, u suradnji sa Atletskim klubom Dubrovnik, sastoji se od trčanja od 200 metara.

DUATLON utrku (RUN-BIKE-RUN) i EKIPNU utrku (štafeta – trčanje) u sklopu feste Sv Vlaha tradicionalno organiziraju Triatlon klub Dubrovnik u suradnji s Atletskim klubom Dubrovnik. Svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do petka, 3. veljače u 12 sati, a prijave se vrše na www.racecollector.com.

 

Pročitajte još

[FOTO] FINALE ZA PRVAKA Košarkašice Raguse izjednačile rezultat s Trešnjevkom

Dulist

DRUGI PUT U POVIJESTI Jugaši pobjednici LEN Euro kupa!

Dulist

KUP JADRANA Osam medalja za Judo klub Fortitudo

Dulist