Aktualno

Dubrovački poduzetnici posjetili solinskog inovatora Ivana Mrvoša

steora 1

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizirao je posjet korisnika usluga Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik tvrtki Include d.o.o. koju je osnovao mladi inovator Ivan Mrvoš.

Tvrtka ima sjedište u Solinu, u objektu od 2.000 metara kvadratnih i trenutno zapošljava 33 visokoobrazovana djelatnika. S prodajom više od 400 pametnih klupa na 25 tržišta širom svijeta, dio je najznačajnijih projekata ‘Smart City’ i prisutna je u 135 gradova i općina te na pet kontinenata. Pametna klupa trenutno je jedan od najnaprednijih i najkompleksnijih proizvoda na tržištu kada su u pitanju IoT uređaji.

Proizvodnja energije je u potpunosti iz solarnih modula, omogućeno je žično i bežično punjenje uređaja, besplatni pristup internetu, noćno svjetlo i hlađenje sjedala u ljetnim danima. Visokokvalificirani R & D tim tvrtke Include d.o.o. radi na razvoju hardverskih i softverskih rješenja te može razviti bilo koji IoT ili solarni proizvod za pametne gradove. Include d.o.o. se nalazi među najuspješnijim tvrtkama na inovativnoj Funderbeam platformi za investiranje i trgovanje udjelima startupa.

Korisnici usluga Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik zadovoljni su posjetom, budući da je tvrtka Include d.o.o. startup koji ostvaruje veoma dobre rezultate. Posjet je omogućio razmjenu iskustava iz područja malog i srednjeg poduzetništva, ali i mogućnosti potencijalnih zajedničkih projekata u budućnosti.

Pročitajte još

DO MILANA ZA 30 EURA! Zašto nas hrvatski zračni prijevoznik penalizira?

Nora Di Leo

Dok se konstituirao Sabor, političari za objed izdvajali svega 3 eura!

Dulist

NOVA INVESTICIJA KRALJA LAMINATA Darko Pervan počeo s izgradnjom Hotela Slano

Dulist