DuList IN

Dubrovački DJ El Maar nominiran za Ambasadorovo tech-house izdanje godine

Dubrovački DJ El Maar nominiran za Ambasadorovo tech-house izdanje godine

Stručna radna skupina sastavljena od 80 članova iz čitave regije predložila je 770 projekata i izvođača za petu nagradu Ambasador, a još je 50 prijedloga pristiglo kroz javne prijave.
Među nominiranima su četiri projekta iz Dubrovačko-neretvanske županije; u kategoriji tech-house izdanje godine nominiran je mladi dubrovački producent i DJ El Maar, za najbolju nezavisnu izdavačku kuću nominiran je Deepnd Records, u kategoriji konceptualnog video streama godine nominiran je BSH X Mr after party, a za nagradu za poseban doprinos sceni u prošloj godini nominiran je projekt Delta Sound Industry.
Svoje favorite publika može podržati glasanjem na internetskoj stranici nagrade www.ambasador.hr do 26. veljače 2021. godine, dok će glasanje struke trajati do 28. veljače 2021. godine.
Svečana dodjela nagrade Ambasador, koju organizira udruga Klubska kultura, održat će se 19. ožujka 2021. u Centru Gervais u Opatiji.
Ambasador u svom jubilarnom 5. izdanju svijetli crveno kako bi ukazao na golemu krizu koja je pogodila hrvatsku i regionalnu glazbenu industriju, ali i kulturni sektor u cjelini. Svi će vizuali nagrade ove godine biti crvene boje te će se isticati uz slogan #RedAlert.
Foto: Facebook/Deepnd Records

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist