Kultura

Dubrovačke knjižnice pozivaju na radionice za djecu

U sklopu Dubrovačkog zimskog festivala, Dubrovačke knjižnice organiziraju raznovrsne dječje radionice na kojima će polaznici s veseljem dočekati božićne blagdane.

U ponedjeljak, 19. prosinca u 17 i 30 sati u ogranku Lapad održat će se treća radionica ‘Radost Božića’ za djecu od 5 do 12 godina.

Odjel za djecu i mlade organizira pričaonicu/radionicu ‘Mali Isus’ za djecu od 3 do 12 godina koja će se održati u utorak, 20. prosinca u 17 sati u prizemlju Narodne knjižnice Grad, kao i ‘Adventsku pričaonicu Gradom’ namijenjenu učenicima od 4. do 8. razreda. U istom terminu Ogranak Mokošica organizira radionicu izrade božićnih čestitki namijenjenu djeci od 5 do 9 godina.

Prijave na radionice vrše se prema lokaciji na djecji@dkd.hr (ili na Messenger Odjela za djecu i mlade), lapad@dkd.hr ili na mokosica@dkd.hr.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Ekskluzivno smo ušli u čarobni svijet Držićevih životnih pozornica!

Mia Njavro Banić

U Lazaretima otvorena izložba ‘Braća po oružju’

Dulist

Romantična rock komedija večeras na daskama Scene Bursa

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija