Grad

Dubrovačke judoke Anđela i Petrunjela na prijemu kod zamjenice Tepšić

Dubrovačke judoke Anđela i Petrunjela na prijemu kod zamjenice Tepšić

Povodom uspjeha na Europskom juniorskom kupu u poljskom Poznanu, zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić primila je judašice Anđelu Violić i Petrunjelu Pavić, inače članice Judo kluba Dubrovnik 1966, u pratnji trenera Matea Semiza.

Na Europskom juniorskom kupu koji je u Poznanu okupio reprezentacije iz 25 zemalja Europe, Azije, Sjeverne Amerike i Afrike, Violić je osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 70 kilograma, a Pavić brončanu medalju u kategoriji do 78 kilograma.

Zamjenica Tepšić je čestitala judašicama i izrazila zadovoljstvo što u Dubrovniku postoji sve više mlađih generacija koji nižu vrhunske uspjehe. Istaknula je da je gradskoj upravi osim sportske infrastrukture prioritet skrb o školovanju i radu mladih ljudi koji postižu ovakve zavidne rezultate. -Izgradnjom judo dvorane u Mokošici želimo da judo postane još popularniji. Mi planiramo programe kako bi potaknuli mlade i vrijedne ljude da ostanu u Dubrovniku i da im nekako olakšamo njihovo školovanje i rad – rekla je zamjenica Tepšić.

Zahvalivši se na pozivu i čestitkama, trener Semiz se složio sa zamjenicom o potrebnoj skrbi talentiranih mladih ljudi, dodavši kako vjeruje da ovakav uspjeh može dodatno potaknuti mlade da se bave sportom.

Pročitajte još

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] ‘HRVATSKA SLOBODA NIJE DOŠLA PREKO NOĆI’ 33. obljetnica osnutka Specijalne jedinice policije Grof

Dulist