Aktualno

Dubrovačka trpeza dobila nagradu Simply the Best!

dubrovacka trpeza good food 72

Dubrovačka trpeza, gastronomski događaj u organizaciji Grada Dubrovnika osvojio je posebno priznanje nacionalne godišnje nagrade Simply the Best koju za kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija, poslovno turistička burza PUT i turistički magazin Way to Croatia.

Dubrovačka trpeza se tradicionalno održava svakog listopada na Stradunu u okviru Good Food Festivala gdje se predstavljaju brojni dubrovački hoteli i restorani, pekari, slastičari, ugostitelji i vinari koji prezentiraju svoja znanja i umijeća. Svake godine Trpeza ima i humanitarni karakter tako da se prihod od prodaje jela i pića donira potrebitim udrugama.

Organizatori Dubrovačke trpeze su Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanska županija, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije, Ceh ugostitelja i TUŠ Dubrovnik.

Turistička burza PUT je najstariji hrvatski B2B turistički susret koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica. 23 godine za redom se organizira u različitim hrvatskim destinacijama. Ove godine će se održati od 10. do 12. travnja u Biogradu na Moru gdje će biti i upriličena dodjela nagrada.

Pročitajte još

[VIDEO] VIKTORIJA KNEŽEVIĆ U SABORU: ‘Zakon o proračunu izgleda kao da je iz srednjeg vijeka’

Dulist

Svjetski poznata hotelska grupacija koja je prisutna i na hrvatskom tržištu ulazi na zahtjevno tržište Saudijske Arabije

Dulist

OBRAZOVANJE MINISTARA Imamo šest doktora znanosti, jedan novi školovan u SAD-u

Dulist