Grad

DUBROVAČKA STANOGRADNJA Omogućen uvid u dokumentaciju, Grad Dubrovnik objavio Informativnu tablicu!

Nakon što je Povjerenstvo za provjeru administrativne ispravnosti pristupilo otvaranju i pregledu 88 omotnica utvrđena je ispravnost svih pristiglih dokumenata te su administrativno ispravni zahtjevi upućeni Povjerenstvu za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova koje je bodovalo pravodobne i uredne zahtjeve.

Grad Dubrovnik objavljuje Informativnu tablicu administrativne provjere s iskazanim brojem bodova pravodobnih i urednih zahtjeva te ovim putem poziva sve zainteresirane podnositelje zahtjeva koji žele izvršiti uvid u kompletnu dokumentaciju da se prijave za termin uvida na email: dubrovackastanogradnja@dubrovnik.hr do ponedjeljka, 19. prosinca do 12 sati.

Nakon postupka uvida Povjerenstvo za provedbu postupka i odlučivanje o najmu stanova objavit će Listu reda prvenstva kada će početi teći rok od osam dana za mogućnost podnošenja prigovora, a koje će obrađivati Povjerenstvo za rješavanje prigovora.

Informativna-tablica

Pročitajte još

U Dubrovniku u siječnju ostvareno 30 tisuća noćenja

Dulist

UOČI FESTE I DANA GRADA Položeni vijenci i zapaljene svijeće na Boninovu

Dulist

NE ZABORAVITE Za Festu sv. Vlaha besplatan prijevoz Libertasom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija