Grad

Dubrovačka stanogradnja: omogućen povrat dokumentacije!

Dubrovačka stanogradnja: omogućen povrat dokumentacije!

Slijedom najave gradonačelnika Mata Frankovića kako će se omogućiti povrat dokumentacije, a s obzirom na činjenicu kako je ista iziskivala financijski trošak podnositeljima zahtjeva, na jučer održanoj sjednici Gradskog vijeća usvojena je Odluka o povratu dokumentacije zaprimljene na temelju provedenog Javnog poziva od 5. veljače 2022. godine.

Time su ispunjeni preduvjeti da podnositelji zahtjeva koji nisu objavljeni na Končanoj listi reda prvenstva zatraže od Grada Dubrovnika povrat predane dokumentacije.

Kako bi podnositelji zahtjeva ostvarili navedenu mogućnost potrebno je podnijeti Zahtjev za povrat dokumentacije na Obrascu A (može se preuzeti u vezanim dokumentima ispod ove objave). Rok za predaju Zahtjeva je do 16. kolovoza 2022. godine.

Zahtjev se predaje osobno na pisarnicu Grada Dubrovnika ili preporučenom pošiljkom na adresu Grad Dubrovnik, Pred Dvorom 1, 20 000 Dubrovnik.

Nakon isteka navedenog roka, Povjerenstvo za administrativnu provjeru pripremit će, sukladno zaprimljenim zahtjevima, dokumentaciju za povrat te obavijestiti podnositelje zahtjeva o vremenu preuzimanja iste.

Na temelju provedenog Javnog poziva od 5. veljače 2022., pravo na stan ostvarilo je 17 dubrovačkih obitelji. Za preostalih 26 stanova Grad Dubrovnik će raspisati novi Javni poziv koji će biti otvoren za podnošenje zahtjeva 45 dana od 15. rujna 2022. godine.

Pročitajte još

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist

ZABAVA, AKCIJA, DRAMA Novi kino tjedan donosi…

Dulist