Zanimljivosti

Dubravka Šuica u društvu kraljice Matilde na kraljevskom dvoru

Dubravka Šuica, potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju, ove srijede objavila je kako je u plemenitom društvu – i zaista je tako. Povodom dvadeset godina projekta ‘Missing Children Europe’ susrela se na svečanosti u Royal Palace u Bruxelesu s belgijskom kraljicom Mathilde. U društvu su i kralj Albert, kraljica Paola te brojni drugi važni uzvanici, sve povodom ovog iznimnog projekta.

Missing Children Europe ogranizacija je za nestalu djecu ili onu koja su iskorištavana u seksualnom smislu. Povezuje 31 organizaciju u 26 zemalja diljem Europe, sa zajedničkim ciljem spriječiti nestanak djece i zaštititi djecu od bilo kakvog nasilja, zlostavljanja ili iskorištavanja koji dovode ili rezultiraju njihovim nestankom. Svake godine više od 250 000 djece u Europskoj uniji nestane iz niza razloga, uključujući sukobe, nasilje, zlostavljanje i iskorištavanje.

Pročitajte još

Prijavite se na adventsku pričaonicu Gradom

Dulist

Prijavite se na radionice izrade jaslica u Centru brodomaketarstva!

Dulist

SAJAM U LAZARETIMA Donesite predmete koji vam ne trebaju i razmijenite ih!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija