Sport

Drugi poraz Squarea

Drugi poraz Squarea

Nakon poraza u desetom kolu u Makarskoj od Novog Vremena 11:5, malonogometaši Squarea i u jedanaestom kolu nisu došli do bodova. U Gospinom polju su protiv Crnice, inače četvrtoplasirane momčadi lige, izgubili 6:3 te tako upisali drugi poraz u prvenstvu.

Nakon 19 sekunda utakmice Square je imao prednost 1:0. Za početak kao iz snova zasluge su Denisa Hasanovića koji je u solo prodoru po lijevom boku neobranjivo pogodio suprotni kut Pešića za vodstvo svoje momčadi. Vidno raspoloženi Hasanović upisao se u strijelce u 5. minuti susreta. Preuzeo je loptu na svom dijelu terena, okrenuo dva čuvara, došao do gostujućeg šesterca te silovitim udarcem kroz dvostruki gostujući blok i vratara Crnice doveo svoju momčad u vodstvo 2:0! Majstorska akcija okrunjena fenomenalnim pogotkom nagrađena je pljeskom oko tristotinjak navijača u sportskoj dvorani. Nakon što su izveli loptu sa centra Dubrovčani su primili pogodak. Brzo otvaranje gostiju i akcija u dva poteza koji je uspješno okrunio Vuković dovela je goste na samo pogodak razlike već u 6. minuti (2:1).

Šest minuta poslije, malonogometaši Squarea odgovorili su na identičan način. Nakon odlične akcije Šimunovića i Reza ponovno su stekli dva pogotka prednosti (3:1). Međutim, nakon toga pad u igri Squarea, a Šibenčani su to itekako iskoristili. Orlović u 13. i Kundid u 18. minuti svojim su pogocima vratili utakmicu u egal. Na odmor se otišlo neriješenim rezultatom (3:3), iako su domaćini propustili par stopostotnih šansi. 

U nastavku susreta potpuna blokada u igri Squarea. Četvrtoplasirana momčad iz Šibenika u svim je segmentima nadigrala Dubrovčane. Domaćini su pokušavali iz uigranih kombinacija slomiti otpor Šibenčana, međutim čvrstom i agresivnom obranom gosti su uspjeli zaustaviti stalne napade Squarea. Dok su uporni domaćini pokušavali slomiti gostujući bunker, u pet minuta nastavka gosti su iz kontri postigli dva pogotka (Vuković, Belakušić) te otišli na 3:5 u 25. minuti susreta. Do kraja za potpuno zasluženu, osmu prvenstvenu pobjedu okrunio je Kundid u 32. minuti utakmice za konačnih 3:6.

Malonogometašima Squarea je ovo drugi uzastopni poraz nakon devet pobjeda u nizu. Prvi poraz su doživjeli u prošlom kolu na gostovanju u Makarskoj (11:5), a drugi danas na svom parketu od Crnice 6:3. Srećom za naše malonogometaše slijedi prvenstvena pauza, a priliku za nova tri boda dobit će već početkom idućeg djela sezona kada su ponovno u ulozi domaćina. U idućem kolu malonogometaše Squarea očekuje susret protiv posljednje momčadi lige, a ujedno i novaku ove sezone MNK Imotski koji u deset odigranih kola ima devet poraza i jedan 'remi'.

 

2. HMNL Jug, 11. kolo
Square – Crnica 3:6 (3:3)

Strijelci – 1:0 Hasanović 1', 2:0 Hasanović 5', 2:1 Vuklović 6', 3:1 Šimunović 12', 3:2 Orlović 13', 3:3 Vuković 18', 3:4 Vuković 24', 3:5 Belakušić 25', 3:6 Kundid 32'
MNK Square – Turuk, S. Rezo, Saulan, Vodopić, Čagalj, Salacan, Dragić, Šimunović, I. Rezo, Đuraš, Hasanović, Biočić
MNK Crnica –  Pešić, Kulušić, Junaković, Orlović, Kundid, Rončević, Malada, Ladenko, Belakušić, Vuković, Živković

Pročitajte još

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist