Zanimljivosti

Draganja pliva, Banfićka pjeva…

Draganja pliva, Banfićka pjeva...

Plivački klub Jug organizira humanitarnu akciju na kojoj će među 16 natjecatelja revijalnog mitinga nastupiti Draganja, Todorović, Straga i Maršanić, a u glazbenom programu nastupit će Ivana Banfić, Valetudo, Ragusavecchia i drugi.

Događaj koji će se na bazenu u Gružu održati u ponedjeljak, 21. studenog u 19 sati ima za cilj prikupljanje sredstava potrebnih za liječenje njihovog člana, teško nastradalog u prometnoj nezgodi. Damir je danas, dva mjeseca nakon nezgode, nepokretan od vrata na dole. Pred njim je teška borba koja za cilj ima pokrenuti pojedine djelove tijela, a pred njegovim najbližima omogućiti liječenje i rehabilitaciju u najboljim svjetskim centrima. Nakon završetka prve faze liječenja, Damir odlazi u Švicarsku, u jedan od najpoznatijih svjetskih centara za liječenje takvih oblika trauma. Na nama je da mu, koliko možemo, u tome pomognemo.
Ovoj akciji su se odazvala poznata imena iz sporta i glazbe, a sam program je napravljen tako da se sport i glazba stalno isprepliću. 
U sportskom dijelu, 16 plivača će plivati 50 m slobodno. Nakon prvog plivanja 8 će ih proći u drugi krug a osam otpasti i tako sve do finala i pobjede jednog od njih. 
Među plivačima koji su se odazvali su i najveća imena hrvatskog plivanja, kao

DUJE DRAGANJA
MARIO TODOROVIĆ
DOMINIK STRAGA
ERAZMO MARŠANIĆ

U pauzama između plivanja će se organizirati zabavni program u kojem će nastupiti:

IVANA BANFIĆ
KLAPA RAGUSAVECCHIA
VALETUDO
SIGMA
DARIVA
PORPORELA SEXY BEND
PLESNI STUDIO LABIRIUS
GIMNASTIČKI KLUB DUBROVNIK

i po prvi put u Dubrovniku ćemo vidjeti nastup sinkro plivačica. Odazvale su se plivačice splitskog kluba DOLFINA

Ovim putem pozivamo sve Damirove prijatelje, prijatelje kluba i sve ljude dobre volje da se dođu s nama zabaviti a ujedno i pomoći Damirovoj obitelji u naumu da mu omoguće najkvalitetnije liječenje.

Ulaznice po cijeni od 40 kn se mogu kupiti na slijedećim mjestima: TAJNIŠTVO PK JUG, MJESNI ODBOR ZATON, CAFFE BAROVI FASHION, TEATAR, PETRUNJELA, ROXY, CELE, KISS u Mokošici, VERTIGO u Srebrenome, te na BLAGAJNI BAZENA 1 sat prije početka.

Ujedno, na ulazima će biti punktovi na kojima će se moći uplatiti novčani prilozi.

Za sve one koji žele uplatiti svoj doprinos putem banke, ponavljamo broj žiro računa otvorenog kod OTP banke:
kunski račun: 2407000-3104108527 
devizni račun: 2407000-3262203821

Pročitajte još

[FOTO] EDUKACIJSKI PROGRAM Učenici OŠ Mokošica postali ‘Mladi istraživači mora’

Dulist

DAN JE PLANETA ZEMLJE Ovo je naš dom

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist