Županija

Dr. Pero Kolić započinje s radom u Župi dubrovačkoj

bolnica doktor12

U prostorima Zdravstvene stanice Srebreno na 1. katu, u petak 8. ožujka s radom započinje dr. Pero Kolić, specijalist za fizikalnu medicinu koji će obavljati preglede dva puta mjesečno (svaki drugi petak), od 9 do 12 sati, javljaju iz Općine Župa dubrovačka.

-S obzirom na sve duže liste čekanja za specijalističke preglede u našem zdravstvu, na inicijativu Općine Župa dubrovačka doktor Pero Kolić, predložio je svoj angažman kao specijalist za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju – ističu iz Općine Župa dubrovačka.
Dr. Kolić ima ukupno 41 godinu radnog staža unutar čega je 15 godina iskustva na ortopediji i traumatologiji, a nakon osnivanja Službe za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju bio je njen voditelj sve do mirovine.

Suradnja se realizirala putem Ugovora između Općine Župa dubrovačka i Doma zdravlja na godišnjoj razini kao i Ugovorom Doma zdravlja i doktora Kolića osobno. Općina Župa dubrovačka snosi sve materijalne troškove, a Dom zdravlja troškove opremanja prostora i režija.

Uz ovakav angažman s pojedinačnim pacijentima, doktor Kolić će volonterski pomagati i sportskim klubovima na području Župe dubrovačke s obzirom na to da je i sportski liječnik.

Zajedničkom dogovorenom suradnjom, na obostrano zadovoljstvo, a najviše na zadovoljstvo svih mještana Općine Župa dubrovačka, omogućuje se dijagnostika i liječenje iz domene fizikalne specijalnosti.

Pročitajte još

DONACIJA VRIJEDNA GOTOVO 20 TISUĆA EURA Marija i Niko Primorac darivali Dom za starije Konavle

Dulist

Župan primio košarkašice ŽKK Ragusa

Dulist

Završenu prvu faza uređenja ceste Dubravka-Bani obišao župan Nikola Dobroslavić

Dulist