Aktualno

DORH odgodio dražbu za Belvedere!

Hotel Belvedere čini se neće tako lako pronaći novog vlasnika.

Naime, javna dražba koja je trebala biti održana jutros na Trgovačkom sudu u Dubrovniku ponovno je odgođena. Tu informaciju nam je potvrdila nadležna javna bilježnica Jožica Matko-Ruždjak, a i stečajna upraviteljica Ivana Sušić.

-Razlog odgađanja dražbe je činjeniaca da je Državno odvjetništvo dalo podnesak da se ne može prodavati čestica koja je dio pomorskog dobra – rekla nam je Sušić, te dodala kako će se na slijedećoj dražbi prodavati čestica bez tog segmenta.

-Ja ne vidim razloga zašto se i sada nije moglo prodati, Ja sam izvadila potvrdu ureda za pomorstvo gdje piše što je zacrtano. Taj nacrt treba ići Vladi na odluku hoće li to biti pomorsko dobro – kaže Sušić.

Nova dražba za razrušeni kompleks i pripadajuće zemljište vrijedno gotovo 130 milijuna kuna još nije zakazana, a stečaj je krajem 2010. godine pokrenula INA kao jedan od vlasnika. Iako su se već tada kao kupci spominjali čak i neki hotelski lanci, Belvedere će novog vlasnika pričekati još neko vrijeme.

 

 

Pročitajte još

ZAČINIMO BOŽIĆ LJUBAVLJU Humanitarna akcija kuhanja bakalara na sv. Mihajlu

Dulist

Naši policajci obilježili Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Dulist

VICKO MIHALJEVIĆ NA SATU POVIJESTI Branitelji su bili odlučni do zadnjega braniti svoj grad

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija