Aktualno

Doputovali predstavnici agencije Havas Voyage

havas francuzi

Članovi udruženja Havas Voyage doputovali su jučer u Dubrovnik povodom godišnjeg sureta najveće francuske prodajne mreže turističkih agencija u Hrvatskoj.

Domaćini kongresa, koji okuplja 460 članica, su Hrvatska turistička zajednica, u suradnji s Turističkim zajednicama grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.U Hrvatsku je doputovalo 240 sudionika, uglavnom direktora agencija  uključenih u mrežu i predstavnici njihovih poslovnih partnera.

Tijekom tri dana, gosti će, osim sudjelovanja na radionicama i poslovnim sastancima, obići grad Dubrovnik i dio Dubrovačko-neretvanske županije – Ston i Pelješac, te se upoznati s kulturno-povijesnim znamenitostima te eno-gastronomskom ponudom toga kraja.

Web stranica www.havas-voyages.fr jedina je web stranica koja svojim klijentima na prodaju nudi i usluge turističkog vođenja, a posjet Hrvatskoj te upoznavanje s ponudom naše najpopularnije destinacije i njezine okolice važan je doprinos daljnjem rastu turističkih posjeta iz Francuske.

U razdoblju od siječnja do listopada ove godine Hrvatsku je posjetilo 400.019 francuskih turista, pet posto više nego lani. Ostvareno je 1.622.735 noćenja ili četiri posto više nego prošle godine.

Pročitajte još

[FOTO] SVEČANA 90. OBLJETNICA Orsan je simbol tradicije, predanosti i ljubavi prema moru

Dulist

NOVA INVESTICIJA KRALJA LAMINATA Darko Pervan počeo s izgradnjom Hotela Slano

Dulist

U PETAK NA PLACI U GRUŽI Akcija mjerenja krvnog tlaka, razine šećera u krvi i još toga!

Dulist