Grad

DONOSIMO ‘PRAVILA’ ZA KONCERT DALEKE OBALE Spremno je 400 besplatnih ulaznica, sve će nadgledati redari

Koncert Daleke obale održat će se u ponedjeljak 6. prosinca ispred crkve sv. Vlaha, a kako su iz Grada Dubrovnika već istaknuli za dolazak na koncert bit će potrebne Covid potvrde. Koncert će biti besplatan, a ulaz u koncertni prostor bit će moguć jedino uz predočenje EU digitalne COVID potvrde. Zbog ograničenog broja osoba koje mogu biti u navedenom prostoru prethodno će se podijeliti besplatne ulaznice. Iz Grada Dubrovnika dodatno su za DuList pojasnili kako će prostor za održavanje koncerta biti omeđen ogradama, a kontrola će se obavljati na ulazu. Za provjeru će biti zaduženi redari, vanjski suradnici, angažirani za potrebe realizacije Zimskog festivala.

-Za koncerte ispred crkve sv. Vlaha dozvoljeni kapacitet je 400 ljudi, stoga će se prije održavanja pojedinog koncerta dijeliti besplatne ulaznice. Također, kako se ne bi događala grupiranja ljudi s vanjske strane ograđenog prostora, na terenu će biti prisutni i komunalni redari, a sukladno uputi o poduzimanju mjera za izbjegavanje prekomjernog okupljanja – naglasili su iz Gradske uprave.

Dio od tih 400 ulaznica namijenjen je braniteljskim udrugama i njihovim članovima, dok je drugi dio na raspolaganju za sve ostale zainteresirane. Ulaznice neće biti moguće unaprijed rezervirati, već će se preuzimati na sam dan koncerta i to od 10 do 13 sati na pultu ispred Sponze te od 18 do 21 sat na pultu ispred Cele. Prilikom preuzimanja ulaznica, hostese će tražiti i zapisivati sve potrebne podatke osobe koja će ići na koncert (ime, prezime i broj telefona). Jedna osoba može preuzeti više ulaznica, ali maksimalno 4, uz uvjet da mora imati potrebne podatke za sve osobe – naglasili su.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

PREDSTAVILI PONUDU GRADA AMERIKANCIMA Turistička zajednica grada Dubrovnika postaje jedan od 2.200 prestižnih partnera Virtuosa

Dulist

‘OVO JE SUPER!’ Mali plivači dobili su svoje diplome

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija