Crna kronika

Dolijao župski lopov koji je ukrao motocikl, naočale, novčanik i romobil

policija

Policija je razriješila tri kaznena djela krađe počinjena u posljednjih desetak dana na području Župe dubrovačke. Kriminalističkim istraživanje utrđeno je kako ih je počinio 24-godišnjak koji je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.
Inače, prema priopćenju Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, u prvom se slučaju radilo o krađi motocikla dubrovačkih registarskih oznaka počinjenoj tijekom noći 20./21. svibnja. Motocikl je, s ključem u bravi, bio parkiran ispred obiteljske kuće u mjestu Buići, a u prostoru ispod sjedišta se nalazila kaciga i prometna dozvola, vlasništvo 48-godišnjaka.
U drugom se slučaju radilo o krađi triju skupocjenih sunčanih naočala i novčaniku u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovna kartica i novac, sve u vlasništvu 45-godišnjaka. Krađa je počinjena u noći 21./22. svibnja, a spomenuti predmeti su otuđeni iz nezaključanog osobnog vozila koje je bilo parkirano ispred obiteljske kuće također u mjestu Buići.
U trećem je slučaju tijekom noći 23./24. svibnja ispred dvorišta obiteljske kuće u Čibači otuđen električni romobil u vlasništvu 23-godišnjaka.

Pročitajte još

PREVARIO 34 OSOBE Iznajmljivao vozila, ali klijentima nije vraćao polog

Dulist

PROMETNA NA MAGISTRALI Sudar dva vozila u blizini Rabe

Dulist

DRAMA U KONAVLIMA Muškarac zaključao 28-godišnjaka u kuću i prijetio mu smrću zbog iznude

Dulist