Aktualno

[DOGOVORENE AKCIJE, EVOCIRANE USPOMENE] Druženje rotarijanaca s juga Hrvatske u Ponikvama

Rotary klub Dubrovnik bio je domaćin druženja Rotary klubova južne Dalmacije. Na Pelješcu su se okupili rotarijanci Hvara, Brača, Splita i Imotskog.
Nakon obilaska Pelješkog mosta druženje se nastavilo u ugodnom ambijentu u konobi u Ponikvama. Tu su dogovorene buduće akcije Rotary klubova u rotarijanskoj godini 2022./2023.
Na sastanku su evocirane uspomene na osnivanje RC Dubrovnik i RC Split iz 1995. te je Pere Perišić donio dokaz svog prisustva na charteru Rotary kluba Dubrovnik, a riječ je o kipu sv. Vlaha. Inače, ovogodišnji predsjednik Rotary kluba Dubrovnik Hrvoje Jerković iskazao je zadovoljstvom održanim okupljanjem i druženjem. U Ponikvama je nazočio i asistent guvernera RH, član RC Dubrovnik Davorko Obuljen koji je izabran za guvernera Distrikta Hrvatske za 2024./2025., kao prva osoba koja dolazi iz Dubrovnika na ovu važnu poziciju.

Pročitajte još

U Komolcu pronađena mrtva sova, radi li se o onoj koja se prije nekoliko dana slikavala na Stradunu?

Dulist

Masterchef elita stiže na prvi street food festival ‘Bavarin’

Dulist

[FOTOGALERIJA] Bablje ljeto izmamilo Dubrovčane na Banje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija