Zanimljivosti

Dođite na 12. Međunarodni sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

Dođite na 12. Međunarodni sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

Dvanaesti Mediteranski sajam zdrave prehrane,ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva, održat će se od 27.- 30. ožujka, u hotelu ”Tirena” na Babinom kuku u organizaciji Dubrovnik Sun d.o.o., a u suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA d.o.o., Hrvatske gospodarske komore – ŽK Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ-e, Regionalne razvojne agencije Dunea d.o.o.

Osim prodajnog dijela, u kojem se po popularnim cijenama nude domaće delicije, poput kulena, šunke, pršuta, sireva, maslinovog ulja, vina, ljekovitog bilja te drugih hrvatskih izvornih prehrambenih proizvoda, Mediteranski sajam kao i svake godine organizira niz brojnih predavanja i radionica na teme vezane za ekološku proizvodnju, prehranu i zdravlje, te poduzetništvo.
Naravno i ove godine nastavit će se s promocijom znakova „Izvorno hrvatsko“ i „Hrvatska kvaliteta“ s ciljem predstavljanja domaćih kvalitetnih proizvoda te nizom edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja.
Zadovoljni će biti oni najmlađi; različitim radionicama na temu zdrave prehrane, kao i svi posjetioci; novim saznanjima u prehrani, izvornim hrvatskim delicijama, te dalmatinskim i slavonskim zvukovima.

Sponzorirani članak

Pročitajte još

‘PUTEVIMA BOKELJSKIH HRVATA’ Bogata tradicija, ljepota narodnih običaja i velike emocije

Dulist

POSJET DEŠI Učenicima predstavljena bogata tradicionalna kulinarska baština

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist