GradUrednički izbor

DOČEK 2024. Promet oko Grada zatvara se u 19 sati, autobusi besplatno voze prema Pilama

DOČEK 2024. Promet oko Grada zatvara se u 19 sati, autobusi besplatno voze prema Pilama

Zbog očekivanog dolaska većeg broja posjetitelja na organizirani doček Nove godine na Stradunu promet oko povijesne jezgre, javljaju iz Grada Dubrovnika, zatvorit će se na raskrižju Ilijina glavica od 19 sati na dan 31. prosinca do 4 sata ujutro na dan 1. siječnja za sva vozila osim žurnih službi, auto taksi vozila i vozila stanara koji žive na navedenom području.

Svim posjetiteljima koji svoj dolazak u Dubrovnik planiraju automobilima na raspolaganju je više parkirališta na kojima mogu ostaviti svoja vozila te za dolazak na područje povijesne jezgre koristiti besplatni javni gradski prijevoz:
– Parkiralište u Luci Gruž s 208 parkirališnih mjesta
– Parkiralište „Radeljević“ na Obali Stjepana Radića s 200 mjesta
– Parkiralište „Remiza“ u Vukovarskoj ulici s 314 mjesta
– Parkiralište u Ulici Vladimira Nazora (ispod raskrižja Ilijina glavica) sa 127 mjesta
– Javna Garaža u Zagrebačkoj ulici s 308 mjesta

Kao i za trajanja Dubrovačkog zimskog festivala promet autobusima javnog gradskog prijevoza bit će besplatan uz uvođenje dodatnih polazaka na relaciji Luka Gruž – Pile. Javni gradski prijevoz odvijat će se preko Boninova.
Iz Grada Dubrovnika podsjećaju da će za praćenje dočeka Nove godine uz glavnu zvijezdu Zdravka Čolića, na širem području povijesne jezgre biti uspostavljena četiri dodatna punkta s LED ekranima i ozvučenjem i to: na Pilama (Brsalje), na Trgu oružja u ulici Vrata od Ploča, na Gundulićevoj poljani i u Ulici Pred Dvorom ispred Katedrale.

Interventni zdravstveni timovi nalazit će se u Ulici svetog Dominika (uz uredske prostore Komunalnog redarstva Grada Dubrovnika) te na Pilama, dok će vozila hitne pomoći po potrebi ulaziti u Grad.

Pročitajte još

ZA 410 KORISNIKA Grad traži izvođače za izgradnju Doma umirovljenika ispod bolnice

Dulist

Dubrovnik domaćin konferencije KOKOSS

Dulist

Može li Viktorija Knežević pronaći garsonijeru u Gružu za 300 eura?

Dulist.hr