Sport

Dobud i Muslim najefikasniji

Dobud i Muslim najefikasniji

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila je jučer u Zagrebu reprezentaciju Rumunjske rezultatom 14 : 4.

Bila je ovo prva utakmica naše reprezentacije na otvorenom bazenu Mladosti otkako su na njemu osvojili Europsko prvenstvo 2010. godine, a brojni gledatelji pokazatelj su kako je Zagreb željan reprezentativnih utakmica. Najefikasniji igrači u našim su redovima bili Petar Muslim i Nikša Dobud sa po tri pogotka.

“Sretan sam što smo ovom pobjedom razveselili gledatelje koji su nas došli bodriti i pozdraviti. Podrška navijača nam je iznimno bitna i osluškujemo sve njihove poruke. U Barcelonu putujemo puni želje i s velikim motivom za što boljim rezultatom. Zahvaljujem svima na podršci i pozivam ih da nas bodre i na Svjetskom prvenstvu!” – izjavio je reprezentativac Petar Muslim.

Za Hrvatsku će na FINA Svjetskom prvenstvu igrati : Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Fran Paškvalin, Andro Bušlje, Ivan Milaković, Luka Lončar, Sando Sukno, Petar Muslim, Luka Bukić, Paulo Obradović, Maro Joković i Anđelo Šetka.

Hrvatska reprezentacija na FINA Svjetsko prvenstvo putuje sutra u ranim jutarnjim satima. Prva utakmica protiv SAD-a na rasporedu je 22.07.2013.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr