Aktualno

Dobrodošlica za 36 novih policijskih službenika: Raspoređeni u postaje diljem županije

policija

Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević sa suradnicima danas je primio 36 vježbenika koji su raspoređeni za rad u Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku. Radi se o mladim policijskim službenicama i službenicima koji su uspješno završili Program za srednjoškolsko obrazovanje odraslih za zanimanje policajac/policajka i od danas počinju rad u PP Son, PP Dubrovnik, PP Korčula, PP Ploče, PPrP Dubrovnik, PPoP Dubrovnik, PGP Gruda i PGP Metković.

Na kratkom prijemu načelnik policijske uprave vježbenicima je zaželio dobrodošlicu i čestitao na uspješno završenom školovanju. Naglasio je da će se u svom budućem radu susresti sa mnoštvom izazova ove časne i odgovorne službe te biti na usluzi građanima poštujući i provodeći zakone i propise, te napomenuo važnost uzornog ponašanja tijekom i izvan službe.

Načelnik je također napomenuo da će im on osobno, kao i ostali rukovoditelji i starije radne kolege tijekom vježbeničkog staža uvijek biti na raspolaganju, kako bi što prije savladali policijski posao.

Nove policijske snage će svoj vježbenički staž odraditi na poslovima temeljne, prometne, pomorske i granične policije.

Banner 300x250 DU 1

 

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Pročitajte još

Probušene gume Ryanairovog aviona zaustavile promet u Bergamu, otkazan let i za Dubrovnik

Dulist

ZORAN MILANOVIĆ Hrvatska na rat u Ukrajini ne može utjecati, niti ga zaustaviti

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist