Aktualno

DOBRE VIJESTI United Airlines će i u 2023. direktno povezivati Dubrovnik i New York

Dobre vijesti stižu iz Londona. United Airlines i u 2023. godini će direktnim letovima povezivati Dubrovnik i New York. Pohvalio se time na Facebooku dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

U Londonu se, naime, sastao s predsjednikom uprave United Airlinesa Brettom J. Hartom, potpredsjednikom uprave United Airlinesa Stephenom J. Morisseyom te direktorom United Airlinesa Conorom McAuliffeom, dok su sa strane Grada Dubrovnika sudjelovali i direktor Zračne luke Dubrovnik Viktor Šober, zamjenik direktora Zračne luke Dubrovnik Ivan Maslać te članica Turističkog vijeća TZ Grada Dubrovnika Sandra Urlić. -Na sastanku, koji je održan povodom odrađene sezone u 2022. godini, dogovoreno je kako će United Airlines nastaviti letjeti direktnim avio linijama iz New Yorka za Dubrovnik i u 2023. godini. Unatoč brojnim izazovima za zrakoplovnu industriju u vrijeme korona krize United Airlines se odlučila pokrenuti liniju za Dubrovnik, a u ovoj godini broj letova je udvostručen u odnosu na prethodnu, uz podršku Turističke zajednice Grada Dubrovnika i samog Grada dogovoren je nastavak suradnje i ponovno uspostavljanje direktne linije iz New Yorka za Dubrovnik i u 2023. godini – napisao je Franković.

Pročitajte još

[FOTO] Tradicionalni tratamenat u čast sv. Vlahu!

Dulist

Festu popratili i Željka Markić i Zlatko Hasanbegović

Dulist

GRADONAČELNIK UZ FESTU SV. VLAHA Moćni zagovor našega parca neka uvijek bdije nad nama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija