Aktualno

DO PROLJEĆA BEZ MEĐUNARODNIH LETOVA Vueling otkazao letove prema Dubrovniku u siječnju

DO PROLJEĆA BEZ MEĐUNARODNIH LETOVA Vueling otkazao letove prema Dubrovniku u siječnju

Španjolski niskotarifni avioprijevoznik objavio je krajem listopada kako će već u siječnju 2021. godine pokrenuti liniju Barcelona – Dubrovnik. Redovni letovi na ovoj liniji bili su u prodaji dva puta tjedno, svakog četvrtka i nedjelje. I Vueling je bio prisiljen otkazati ove letove te se trenutno u Dubrovnik planira vratiti s početkom ljetnog reda letenja, u travnju sljedeće godine, piše Croatian Aviation.

Kompanija je pokušala vrlo povoljnim cijenama motivirati određeni broj putnika na posjet Dubrovniku u siječnju, no to očito nije bilo dovoljno. Kada uzmemo u obzir sve restrikcije koje danas postoje prilikom putovanja (osobito međunarodnih), otkazivanje ovih letova je sasvim očekivan potez aviokompanije.

Dubrovnik je tako ove zime ostao bez svoje jedine najavljene redovne linije te do proljeća sljedeće godine prema i iz Dubrovnika neće biti međunarodnih letova, dok Split ostaje povezan Croatia Airlinesom za Frankfurt, Rim i Munchen, Edelweissom za Zurich, KLM-om za Amsterdam te Eurowingsom za Dusseldorf i Stuttgart.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist