Aktualno

BEZ OBJAŠNJENJA Natječaj za direktora Zračne luke Dubrovnik ponovno poništen

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture poništilo je natječaj za direktora Zračne luke Dubrovnik na četiri godine odlukom od 19. listopada 2020. Drugi je to put da se natječaj za čelnu poziciju Zračne luke poništava. Ovaj natječaj bio je raspisan 15. siječnja i to nakon više od dvije godine od posljednjeg poništenog natječaja. U međuvremenu, Vlada je aktualnom direktoru Franu Luetiću četiri puta produljivala mandat po šest mjeseci sve do raspisivanja natječaja. Iz Ministarstva u Odluci nisu naveli nijedan razlog poništavanja.

Podsjetimo, kako je DuList već pisao, svojevrsna ‘kriza’ s čelnom osobom Zračne luke Dubrovnik nastala je 2017. godine. Naime, netom prije isteka mandata bivšeg direktora Roka Tolića natječaj je bio raspisan još u lipnju 2017. godine. Prijavu su tada podnijela tri kandidata, no s natječajem se i toga puta otezalo pa je konačno isti poništen nakon čega je, početkom 2018. godine, Vlada Andreja Plenkovića, na prijedlog Skupštine Zračne luke, prvi put imenovala Frana Luetića, dotadašnjeg direktora za komercijalne poslove, na čelnu poziciju u Zračnoj luci sve do raspisivanja natječaja za novog direktora. Luetiću se otad svakih šest mjesec produljuje mandat.

Pročitajte još

Provjerite tko je u utorak i srijedu bez struje

Dulist

Franković čestitao Romani Delić: ‘Vjerujem da će tvoje priznanje biti inspiracija za sve ostale učenike’

Dulist

OD UTORKA Ponovno s radom počinju upravni poslovi u Orebiću

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija