Aktualno

DO 10 TISUĆA KUNA Ove poduzetnice su dobile bespovratna sredstva!

DO 10 TISUĆA KUNA Ove poduzetnice su dobile bespovratna sredstva!

Nakon održane sjednice Povjerenstva za realizaciju projekta ‘Razvoj ženskog poduzetništva u gradu Dubrovniku’ poznati su rezultati javnog poziva za dodjelu bespovratnih potpora za žene poduzetnice.

Riječ je o projektu koji se temelji na suradnji Grada Dubrovnika, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Dubrovnik i Hrvatske udruge poslovnih žena ‘Krug’ – ogranak Dubrovnik. Sredstva za provedbu osigurana su u Proračunu Grada Dubrovnika za 2018. godinu, u ukupnom iznosu od 100.000,00 kuna. Maksimalni iznos potpore po zahtjevu je do 10.000,00 kn. Intenzitet potpore je do 100 posto prihvatljivih troškova, do razine maksimalnog iznosa.

Povjerenstvo u sastavu: Ivona Vrdoljak Raguž – predsjednica Povjerenstva i članica KRUG-a, Nikolina Trojić – članica KRUG-a, Terezina Orlić – članica HGK, Ana Begović Mihatović – u ime Grada Dubrovnika i Ana Marija Pilato – u ime Razvojne agencija Grada DURA-e, na sjednici održanoj 18. svibnja 2018., donijelo je odluku o dodjeli sredstava za 12 poduzetnica. Na natječaj su aplicirale 33 poduzetnice, ali se, sukladno Pravilniku, četiri pristigle prijave nisu razmatrale kao valjane. Sredstva će se isplatiti nakon potpisivanja ugovora o provedbi projekta ‘Razvoj ženskog poduzetništva u gradu Dubrovniku’ i predočenja dokaza o utrošku vlastitih sredstava (s datumom nakon objave Javnog poziva), u navedenom iznosu i prema priloženim ponudama iz dostavljenog projekta.

U slučaju odstupanja glede iznosa utrošenih sredstava ili kupnje onog što nije dostavljeno kroz ponudu u projektu, smatrat će se da je poduzetnica odustala od bespovratnih sredstava, a sredstva će se dodijeliti idućoj rangiranoj poduzetnici.

Nakon provedenog ocjenjivanja izrađena je rang lista po kojoj se odobravaju poticajna, namjenska bespovratna sredstva, a listu možete provjeriti u nastavku.

DO 10 TISUĆA KUNA Ove poduzetnice su dobile bespovratna sredstva!

Pročitajte još

Britanski turoperator povećava broj zračnih linija prema hrvatskoj obali

Dulist

Svjetski je dan slobode medija

Dulist

‘DA SAM JA NEKO’ Enis Bešlagić s autorskom predstavom stiže u Dubrovnik!

Dulist