Hrvatska

Dm povukao iz prodaje bademe začinjenje japanskim tamari umakom od soje

Tvrtka dm obavještava javnost kako je iz predostrožnosti povukao proizvod dmBio bademi začinjeni japanskim tamari umakom od soje, 50 g, broj šarže 0722121202 s rokom trajanja 15.12.2023. i broj šarže 0722112901 s rokom trajanja 01.12.2023. jer se ne može isključiti da pojedina pakiranja proizvoda navedenih brojeva šarže i rokova trajanja sadrže povećani udio gorkih badema.

Mole se kupci da provjere jesu li kupili dmBio bademe začinjene japanskim tamari umakom od soje, 50 g, navedenih rokova trajanja te da proizvod ne konzumiraju već da ga vrate u prodavaonicu dm-a gdje će im biti osigurana zamjena proizvoda ili povrat novca. Proizvod se može vratiti otvoren ili neotvoren te bez predočenja računa.

Unosom gorkih badema u organizam se prilikom probave ispušta kiselina koja može izazvati pojave poput glavobolje, mučnine i povraćanja. Takvi simptomi pojavili bi se nedugo nakon konzumacije. U tom slučaju, potrebno se obratiti liječniku.

Povlačenje i opoziv odnose se samo na proizvode s navedenim rokovima trajanja.

Foto: Shutterstock Images LLC

Pročitajte još

Vlada predstavila poreznu reformu. Evo koliko će kome rasti plaće

Dulist

S britanskog tržišta dosad ostvareno 96 tisuća dolazaka

Dulist

Hrvatska obilježava 31. godišnjicu članstva u Ujedinjenim narodima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija