Županija

DJEČJI VRTIĆ KONAVLE Poziv roditeljima na radionicu ‘Rastimo zajedno’

DJEČJI VRTIĆ KONAVLE Poziv roditeljima na radionicu 'Rastimo zajedno'

Iz Dječjeg vrtića Konavle uputili su poziv svim roditeljima djece u dobi do 7 godina na ciklus radionica za roditelje (mame i tate) ‘Rastimo zajedno’.

Glavni je cilj Programa stvoriti poticajno i osnažujuće okruženje u kojemu roditelji s voditeljicama radionica i s drugim roditeljima razmjenjuju ideje o načinima na koje žive svoje roditeljstvo, upoznaju bolje sebe kao roditelja, prepoznaju načine na koje se odnose prema svojem djetetu te doznaju i za druge moguće načine odnošenja prema djetetu.

Program se sastoji od 11 radionica s 11 različitih tema, a održavat će se 1 tjedno (srijedom) u trajanju od dva sata (17 do 19 h). Planirani početak je srijeda 10. siječnja 2018. O točnom mjestu održavanja će se naknadno dogovoriti sukladno mogućnostima roditelja.

Na radionicama sudjeluje 8-12 roditelja, a koriste se različiti oblici rada, ovisno o cilju i sadržaju pojedine aktivnosti.

Kratka predavanja uz PPT prezentacije, vježbe i rad na različitim zadacima izmjenjuju se s razgovorom na određenu temu i razmjenom iskustva. Svaka radionica ‘začinjena’ je i ponekom igrom i/ili kratkim filmom.

Program je za roditelje u potpunosti besplatan.

Više o programu Rastimo zajedno možete saznati na web stranici www.rastimozajedno.hr.

Voditeljice radionica su educirane odgojiteljice DV Konavle i stručna suradnica psihologinja.

Roditelji zainteresirani za radionice ne moraju imati djecu upisanu u DV Konavle.

-Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail psihologinje tena.erceg1@gmail.com ili pozivom na broj 098 196 0035 što ranije. Za dodatne informacije o Programu možete se također obratiti na navedeni e-mail ili telefonski broj – poručuju iz DV Konavle.

Pročitajte još

FOTO/VIDEO Policijski demo tim interventne policije demonstrirao svoje zvanje

Dulist

NOVI REKORD LUKE PLOČE U protekloj godini ostvarili dobit od 16,613 milijuna eura

Dulist

U BRUXELLESU Župan predsjedao sastankom radne skupine za zapadni Balkan

Dulist