DuList IN

Dizajnerica Draga Komparak i njena ‘Tristošezdeset’ – mirisi i okusi ljeta u svačijem domu!

Radi se o posudi za spravljanje domaćih likera i aromatizirane rakije. To je prvonagrađeni proizvod na natječaju Dizajn pod suncem, organiziranom od strane Hrvatskog dizajnerskog društva. Osim što je oblikovno baziran na ekološkoj proizvodnji, njegova funkcija omogućava korisniku iskustvo spravljanja likera kao i promatranje fermentiranja voća unutar posude – reći se za svoj novi, hvalevrijedni uradak ‘Tristošezdeset’, posudu ‘s kojom ljeto traje duže’, mlada industrijska dizajnerica i priznata samostalna umjetnica, Draga Komparak, vesela i simpatična Korčulanka s adresom u Zagrebu, za početak otkrivanja svog rada za DuList.

Njezin inovativni proizvod ima priliku osvojiti ZABAinu veliku nagradu. Naime, ‘Tristošezdeset’ je jedan od finalista natječaja Zagrebačke banke Moj Zaba Start – Moja kreativna crta koji podupire projekte u iznosu od 100.000 kuna te tako pomaže inovativnim i perspektivnim idejama. Na sam natječaj ukupno je bilo prijavljeno oko 600 radova.

– Ulazak u finale mi je već velika čast. Na natječaj sam se prijavila zbog financijski zahtjevnog pokretanja proizvodnje Tristošezdeset, tj. staklene posude te mi Moj Zaba Start predstavlja nužan početni poticaj.
A Dragi možete pomoći svojim glasovanjem do 6. ožujka, putem linka http://bit.ly/1BtsEOQ.
Isto tako sve informacije o proizvodu i načine na koje možete glasati možete pronaći na Facebook stranici Tristošezdeset.

Cijeli razgovor s Dragom Komparak potražite u tiskanom izdanju DuLista.

 

Pročitajte još

Toplo siječanjsko sunce izmamilo Dubrovčane u đir Uvalom

Zvonimir Pandža

JEDAN, JEDINI I NEPONOVLJIV Sretan rođendan, gosparu Andrija!

Dulist

Antoneta Alamat Kusijanović: Moj najveći cilj je da Petrus bude sretan u krugu svoje obitelji

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija