Aktualno

DIVNA GESTA Štićenici Josipovca jedva su dočekali iskušati aquapark u Uvali

Štićenici Centra za rehabilitaciju Josipovac ove su srijede imali priliku uživati u aquaparku u Uvali Lapad gdje ih je ugostio njegov vlasnik Nermin Spahić. Ova lijepa ‘suradnja’ traje već niz godina, a protekle ju je godine nakratko prekinula pandemija zbog koje štićenici nisu mogli doći, a nisu zbog epidemioloških mjera niti smjeli napuštati Centar. Ipak, ovog je ljeta situacija srećom drukčija te su štićenici bili presretni što su se mogli proveseliti na moru.

-Naši su stićenici presretni. Mi smo u Centru i dalje pod mjerama, ali budući da je većina korisnika cijepljena, sada prema uputama mogu izlaziti. Njima to jako puno znači, jedva su dočekali. Štićenike u ovim ljetnim mjesecima svaki dan vodimo na kupanje. Sve im to jako puno znači pogotovo jer sada nema toliko puno aktivnosti u kojima mogu sudjelovati – istaknula je socijalna radnica Centra za rehabilitaciju Josipovac Matea Čolak.

Ekipa u aquaparku štićenicima je bila na raspolaganju s velikom pažnjom i privrženošću te su pod njihovim budnim okom iskušali sve što park nudi.

Kako su se proveli, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

ARHITEKTICA MARJA MIA KOLENDIĆ Nedovoljno se govori o zelenilu i hortikulturnom uređenju

Maria Prkut

GUŽVE NA KONAVOSKIM GRANIČNIM PRIJELAZIMA Kilometarske kolone prema Crnoj Gori

Dulist

Rovinj, Vir i Poreč u vrhu srpanjskih destinacija, županija na milijun i pol noćenja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija