Aktualno

DIVNA GESTA Štićenici Josipovca jedva su dočekali iskušati aquapark u Uvali

Štićenici Centra za rehabilitaciju Josipovac ove su srijede imali priliku uživati u aquaparku u Uvali Lapad gdje ih je ugostio njegov vlasnik Nermin Spahić. Ova lijepa ‘suradnja’ traje već niz godina, a protekle ju je godine nakratko prekinula pandemija zbog koje štićenici nisu mogli doći, a nisu zbog epidemioloških mjera niti smjeli napuštati Centar. Ipak, ovog je ljeta situacija srećom drukčija te su štićenici bili presretni što su se mogli proveseliti na moru.

-Naši su stićenici presretni. Mi smo u Centru i dalje pod mjerama, ali budući da je većina korisnika cijepljena, sada prema uputama mogu izlaziti. Njima to jako puno znači, jedva su dočekali. Štićenike u ovim ljetnim mjesecima svaki dan vodimo na kupanje. Sve im to jako puno znači pogotovo jer sada nema toliko puno aktivnosti u kojima mogu sudjelovati – istaknula je socijalna radnica Centra za rehabilitaciju Josipovac Matea Čolak.

Ekipa u aquaparku štićenicima je bila na raspolaganju s velikom pažnjom i privrženošću te su pod njihovim budnim okom iskušali sve što park nudi.

Kako su se proveli, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

U Komolcu pronađena mrtva sova, radi li se o onoj koja se prije nekoliko dana slikavala na Stradunu?

Dulist

Masterchef elita stiže na prvi street food festival ‘Bavarin’

Dulist

[FOTOGALERIJA] Bablje ljeto izmamilo Dubrovčane na Banje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija