Sport

DIVLJA LIGA Poznati su svi sudionici glavnog turnira!

DIVLJA LIGA Poznati su svi sudionici glavnog turnira!

Kraj kvalifikacija. Nema više. Znaju se svi sudionici glavnog turnira. Zadnjeg dana sve tri utakmice su bile ‘biti ili ne biti’, tko izgubi, adio, tko pobijedi, evo ga u glavnom turniru… – ističu iz Divlje lige na svojoj stranici, najavljujući tako početak glavnog turnira.

U skupini ‘A’ su Kamen mali, Porporela, Srebreno i Komarda, u skupini ‘B’ FUN H2O Mlini, PVG Gruški mul, Lukovica i Uvala Lapad, u skupini ‘C’ Elita, Crvene stijene Orašac, Batahovina i Turčin Danče te u skupini ‘D’ Kokoti, Pasjača Popovići, Plaža ispod Petke i Lozica.

Skupine ‘A’ i ‘B’ utakmice 1. kola igraju u subotu, 30. srpnja, u Mlinima, utakmice 2. kola u utorak, 2. kolovoza, u Platu, a utakmice 3. kola u nedjelju, 7. kolovoza na Porporeli.

Skupina ‘C’ i ‘D’ utakmice 1. kola igraju u nedjelju, 31. srpnja na Dančama, utakmice 2. kola u srijedu, 3. kolovoza na Porporeli te utakmice 3. kola u ponedjeljak, 8. kolovoza (naknadno će se odlučiti gdje).

-Rezervni teren je, ako je nemirno more, Mokošica (ispred Vapora). Četvrtfinala bi se, ako finale bude 17. ili 18. kolovoza, trebala igrati 11. i 12. kolovoza, a polufinala 14. kolovoza – navode.

Pročitajte još

U BORBI ZA PRVAKA Košarkašice Raguse svladale Plamen Požegu

Dulist

Veterani HNK Dubrovnik doprvaci Hrvatske!

Dulist

Lucija Ćirić Bagarić do svog sedmog naslova u singlu

Dulist