Županija

DIREKTORICA HEP-A LJILJANA ČULE U POSJETI Očekuje se bolja organizacija i lakša suradnja

Sastanak HEP

Direktorica HEP Operatora distribucijskog sustava, Ljiljana Čule, boravila je u radnom posjetu dubrovačkom području. U okviru posjeta, zajedno s direktorom Elektrojuga Antom Glavorom, održala je sastanak s predstavnicama Grada Dubrovnika – pročelnicom Odjela za mjesnu samoupravu i komunalne djelatnosti Anitom Burić i stručnom savjetnicom Majom Brzić.

Teme sastanka bile su suradnja Grada Dubrovnika i HEP ODS-a te zajedničko planiranje investicijskih radova u cilju obostranog smanjenja troškova.

U sklopu ovog radnog posjeta jugu Hrvatske obišla je i ostali dio područja Elektrojuga, pa se tako na Pelješcu sastala s voditeljima pogonskih ureda Ston i Pijavičino gdje se informirala se o stanju na terenu, te obišla najvažnije objekte. Razgovaralo se i o problemima s kojima se susreću, kao i zahtjevima i potrebama potrošača, a sve u cilju planiranja budućih investicija. Na Korčuli je posjetila područje pogonskih ureda Korčula i Blato te se sastala s načelnikom općine Vela Luka, Tonćijem Gugićem. Na tom sastanku razgovaralo se o problemima koje ova općina ima u opskrbi električnom energijom, a usuglašeno je da se zajedničkim snagama u najskorijem mogućem roku iznađu rješenja za iznesene probleme.

Uz sastanke na terenu direktorica Čule održala je i radni kolegij s direktorom Elektrojuga i voditeljima odjela u sjedištu distribucijskog područja u Dubrovniku, na kojem se informirala o stanju investicija koje su u tijeku te poteškoćama i problemima na koje se nailazi. Na kolegiju su odmah predloženi i načini njihova rješavanja te prijedlozi za bolju organizaciju poslovanja i lakšu suradnju unutar samog HEP Operatora distribucijskog sustava.”

Pročitajte još

FOTO/VIDEO Policijski demo tim interventne policije demonstrirao svoje zvanje

Dulist

NOVI REKORD LUKE PLOČE U protekloj godini ostvarili dobit od 16,613 milijuna eura

Dulist

U BRUXELLESU Župan predsjedao sastankom radne skupine za zapadni Balkan

Dulist