Grad

Dio škola radit će u dvije smjene, Grad osigurava maske za učenike od 5. do 8. razreda

Pred početak nove, po svemu specifične školske godine s ravnateljicama osnovnih škola i dječjih vrtića s područja Dubrovika sastli su se gradonačelnik Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje Dživo Brčić.

Iz Grada Dubrovnika navode kako su sve škole spremne za početak školske godine i pripremili su se sukladno zahtjevima Ministarstva znanosti i obrazovanja te sukladno svim propisanim epidemiološkim standardima. Svaka će škola narednih dana obavijestiti roditelje o svim uvjetima i načinu organizacije nastave. Različiti su pristupi, ovisno o kapacitetima škola te će pojedine raditi u dvije smjene kako bi se zadržao zdravstveni standard i kako ne bi dolazilo do miješanja velikog broja djece.

-Grad Dubrovnik osigurat će maske za učenike od petog do osmog razreda, koji su ih obvezni nositi, također će se svim prvašićima podijeliti dezinficijensi, koji će biti osigurani i u prostorima samih škola za sve učenike i djelatnike i organizirat će se sve onako kako je Ministarstvo dalo upute – rekao je gradonačelnik Mato Franković.

Spremni su i dječji vrtići, koji su svo ovo vrijeme kontinuirano radili, također sve sukladno uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Pročitajte još

Ruski novinari: Vlada veliki interes za odmorom u Dubrovniku

Dulist

DVIJE LOKACIJE U GRADU Zna se izvođač radova obnove OŠ Marina Getaldića

Dulist

Brodovi za Lokrum voze po novom plovidbenom redu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija