DuList IN

Dijelimo ulaznice za Kurda Mavericka

Dijelimo ulaznice za Kurda Mavericka

Njemački DJ i producent Kurd Maverick je svojim popularnim stilom u kojem miksa funky, dirty bassove sa groovy beatovima dobro razdrmao publiku od Pariza, Londona, Barcelone, sve do Moskve i Berlina, a isto se očekuje i u dubrovačkom Culture Clubu revelin, gdje nastupa u petak, 29. lipnja.

DuList i ovoga puta u suradnji sa Culture Club Revelinom dijeli dvije ulaznice za jednu osobu za ovaj nastup. Stoga tko prvi na info@dulist.hr pošalje svoje podatke (ime prezime, adresu i kontakt telefon) s ključnom riječi KURD MAVERICK dobit će ulaznice.

Kurd Maverick svjetsku slavu stekao je sjajnim remiksom klasika "Pump Up The Jam". Kurdova verzija je odlično funkcionirala i u klubovima i na radiju i pokazala da hitovi 90-tih mogu biti kul i u osvježenoj verziji desetljeće kasnije. Uslijedio je novi uspjeh singlom "The Rub (I Never Rock)", inspiriranim francuskim houseom u kojem čak Kurd izvodi vokalne dionice. Singl je promovirao legendarni Pete Tong u Essential New Tune rubric svog radio showa, a vrtjeli su gas vi od Ibize do Miamia gdje je izazvao totalni kaos tamošnjem Winter Music Conferenceu. Od Kurdovih ostalih radova izdvaja se sjajna prerada klasika «Blue Monday» New Ordera, što je bila još jedna potvrda da je Kurd iznimno cijenjen remikser.

Njegove usluge koristili su i Robbie Williams, Pet Shop Boys, Boy George i Bassment Jaxx.
Velika house zvijezda u Revelin dolazi na vrhuncu karijere kojoj u budućnosti predviđaju status pravog superstara.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist