Politika

Diana Brkić ravnateljica ‘Pčelice’, Franica Lasić Dječjih vrtića Dubrovnik

Diana Brkić nova je ravnateljica Dječjeg vrtića Pčelica, a Franica Lasić Dječjih vrtića Dubrovnik. Odlučilo je tako ove srijede Gradsko vijeće. Inače, Diana Brkić do sad je obnašala dužnost privremene ravnateljice Pčelice, nakon razdvajanja od ustanove Dječji vrtići Dubrovnik.

Franica Lasić na mjesto ravnateljice Dječjih vrtića Dubrovnik dolazi na mjesto dugogodišnje ravnateljice Boje Milan Mustać.

Tijekom rasprave o novoj ravnateljici Lasić, Nikša Selmani uputio je javnu kritiku vezano za izbor ravnateljice.

-Ponovno nam se događa da prije nego što završi ciklus izbora imamo ime najizglednijeg kandidata. To se dogodilo i ovaj put – rekao je Selmani. On smatra kako je to neodgovorno te traži upućivanje javne kritike o tome. Istaknuo je i kako Srđ je Grad smatra kako Franica Lasić nije najbolji kandidat s obzirom na napisane kompetencije te neće podržati ovaj prijedlog.

Gradonačelnik je rekao kako podržava prijedlog Upravnog vijeća te da je Franica Lasić kompetentna osoba koja zaslužuje njihovo povjerenje. Zahvalio se dugogodišnjoj ravnateljici Boji Milan Mustać.

Pročitajte još

KRISTIĆ: Omogućimo građanima razvoj urbanih vrtova dodjelom državnog poljoprivrednog zemljišta

Dulist

ROKO IMA NOVO RADNO MJESTO ‘Morao sam poć’ s Vijeća razvoziti robu, moje su mi mušterije važne’

Dulist

RASKINUTI UGOVORI S KARIĆARIMA Franković: Raspisat ćemo novi natječaj i izabrati nove koncesionare

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija