Aktualno

[DETALJI] Dovršen očevid prometne nesreće na Trajektnom pristaništu Prapratno

Dovršenim očevidom prometne nesreće koja se jučer, 19. kolovoza, oko 15 sati, dogodila na Pelješcu, utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo kada je 27-godišnji državljanin Indije, prilikom parkiranja osobnog vozila zagrebačih registarskih oznaka na parking prostor Trajektnog pristaništa Prapratno, propustio radnju osiguranja vozila od samopokretanja i nije aktivirao ručnu kočnicu.

Zbog navedenog propusta došlo je do naglog pokretanja vozila prema naprijed dok se u njemu nalazio spomenuti vozač. Vozilo je upalo u more s visine od oko 4 metra te se odmah okrenulo na krov i potonulo na dubinu od 6 metara, javljaju iz Policije.

Policijski službenici Policijske postaje Ston su odmah nakon dolaska na mjesto događaja pokušali pomoći unesrećenom na način da je jedan policijski službenik uskočio u more, zaronio do vozila i izvukao vozača na obalu, dok je drugi odmah započeo postupak reanimacije, ali unatoč svim naporima, vozač je, na žalost, preminuo.

Tijelo stradalog državljanina Indije je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti postupak obdukcije kojom će se utvrditi točan uzrok smrti.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist