Sport

DELIJA U BORBI ZA MILIJUN DOLARA ‘Moram promijeniti kompletan pristup. Spreman sam’

DELIJA U BORBI ZA MILIJUN DOLARA 'Moram promijeniti kompletan pristup. Spreman sam'

U noći sa srijede na četvrtak Ante Delija borit će se za titulu prvaka Professional Fighters League turnira i imat će priliku osvojiti milijun dolara. A, koliki mu je pritisak pred ovu finalnu borbu, koja donosi i ulog glavne nagrade od milijun dolara, u usporedbi s nekim ranijim borbama, uključujući prvi susret s Cappelozzom, pitanje je koje mu je postavljeno na službenom PFL-ovom medijskom druženju, piše Fight Site.

-Svakako je veći pritisak uz ovu borbu znajući što ona donosi, ali meni svaka borba mora biti ista jer znam što je moj posao. Ja u svaku borbu moram ući sto posto, kao i svaku prije te svaku nakon nje. Idem pobijediti, neovisno kakva je borba. Ne razmišljam o tome – rekao je Ante, odmah se osvrnuvši na to što ovog puta mora biti drukčije, s ciljem da bi izbjegao ishod kakav se dogodio u svibnju.

-Definitivno sam naučio jako puno toga, moram promijeniti kompletni pristup borbi, ali na to sam spreman. Revanširat ću mu se za poraz – rekao je.

Velika scena nije nešto što je Anti novo, nakon borbi koje je odradio u Rusiji te u Rizinu pa to vidi kao svoju prednost. Iskustvo koje je prošao uz dodatak iskustva svibanjskog poraza od istog borca.

-Mislim da sam se do sada borio protiv dobrih boraca, svakako boljih nego što su oni s kakvima se Bruno borio kroz karijeru i to me pripremilo za ovu borbu – ustvrdio je.

Nije naravno moglo proći bez pitanja o Mirku Filipoviću. Ono što je medijima koji prate PFL najviše ostavilo dojam je povezanost Ante i Cro Copa, odnosno taj odnos mentora i učenika. U nedavno objavljenoj video najavi pred Antin nastup, upravo je Mirko otkrio koliko od Ante očekuje te vjeruje da može postići.

-Puno znači kad čovjek koji je toliko prošao i toliko postigao vjeruje u tebe, netko tko ima toliko iskustva. To je svakako dodatna motivacija i velika stvar za mene, znam da ja mogu sve što on vjeruje da ću postići – zaključio je Delija.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist