Zanimljivosti

Darujte narančine i naranče!

Darujte narančine i naranče!

Ukoliko imate neobranih narančina ili naranača kojima prijeti propadanje javite se Udruzi DRVO Mladih Bonsai čiji su volonteri pokrenuli akciju za potrebite.

Naime, kako javljaju, ponukani dobrim iskustvom inicijative NARANČA provedene 2010. godine, u kojoj je 25 volontera u 5 akcija prikupilo 4 550 kg narančina koje su distribuirali najpotrebnijima na području Dubrovnika, ali i šire do Kinina i Vukovara, odlučili su se na akcije i ove godine.

Prva akcija prikupljanja trebala bi se održati u subotu, 20. listopada.
– Pozivamo sve zainteresirane ukoliko imaju naranče/narančine koji će ostati neobrani da se jave na mail ured@volonterskicentar.com ili zovu na brojeve 091 580 4984 (Meri) i 091 951 1009 (Anja). Pozivom na ove brojeve dobivaju priliku da sudjeluju doniranjem naranača / narančina u akciji NARANČA i time spriječe propadanje namirnice koja je mnogima nedostupna, a s druge strane potrebna.

Nadamo se pozivima iz cijele Dubrovačko – neretvanske županije jer su volonteri spremni ići gdje je potrebno samo da se osigura i smiješak na licima najpotrebnijih – navode iz Udruge DRVO Mladih Bonsai.

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist