DuList IN

Darujemo Vam karte za koncert klape Intrade!

Intrade

Večeras u 22 h Culture Club Revelin povodom Feste sv.Vlaha pripremio je za svoje sugrađane prekrasn koncertni spektakl.

Dubrovačka publika imat će priliku uživat u prekrasnim dalmatinskim melodijama klape Intrade, koja je u zadnjih nekoliko godina zasigurno naša najpopularnija klapa i radi jedinstvene koncertne spektakle po sportskim dvoranama, te kontinuirano nastupa u Europi i svijetu.

DuList dvoje najbržih čitatelja koji pošalju svoje podatke na info@dulist.hr s napomenom za koncert klape Intrade, daruje sa dvije karte za večerašnji koncert.

Inače, svoju dominaciju i magnetnu moć prema publici, dokazala je već na Poljudu 2006. god. na klapskom spektaklu „Ne damo te pismo naša“ kada su oduševili su prepun stadion i zakoračili na najvišu stepenicu blistave karijere.

Potom su u Areni Zagreb“ 2011. god na rasprodanom koncertu digli koncertne standarde i objavili sjajan CD/DVD „Arena Zagreb“ koji je prodan u zlatnoj nakladi .

Krajem prošle godine klapa Intrade je ponovila svoj uspjeh u zagrebačkom Domu sportova, gdje je pred rasprodanom dvoranom zajedno sa svojom vjernom publikom ponovno zapjevala i time dokazala, da ljepota dalmatinske pjesme i dalje drži sam vrh glazbene ljestvice u Hrvatskoj.

Proslavljena klapa uspješno je gostovala i u drugim zemljama: Americi, Australiji, Kanadi,Njemačkoj, Austriji,Sloveniji, Belgiji, Švicarskoj, Češkoj, BiH te više puta u Italiji.

Tomislav Bralić i klapa Intarde sjetit će vas na mladost, ljubav i najljepše note iz prebogate dalmatinske glazbene baštine, pismama, Zora bila, Zašto uvik pivam, pjesmu koja je postala oda našem moru, Samo more nosin ja u duši, Croatio iz duše te ljubim, Karta ljubavi, Ne damo te pismo naša, Neka ti bude postelja meka, Nisan te sriće, Škrinja jubavi, Stina pradidova i još puno drugih.

Osjetit ćete toplinu dalmatinske duše, miris smilja, kadulje i lavande i zaronit u dubine prekrasnog plavog Jadrana.

Važno je napomenuti da se klub se otvara u 21h a koncert počinje u 22h!

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist