Aktualno

DANI TEHNIČKE ISPRAVNOSTI VOZILA Besplatno pregledajte svoje ‘limene ljubimce’

U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova, Hrvatskog autokluba, Centra za vozila Hrvatske, stanica za tehnički pregled vozila, a pod pokroviteljstvom Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske, na području cijele Republike Hrvatske, pa tako i na području PU dubrovačko-neretvanske, kao što je to bio slučaj i proteklih godina, i ove godine u razdoblju od 22. do 27. studenog provest će se preventivno-sigurnosna akcija nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom ‘Dani tehničke ispravnosti vozila’.

Akcija je prvenstveno usmjerena na mogućnost obavljanja besplatnog pregleda vozila u stanicama za tehničke preglede vozila i ovom prilikom potičemo vozače da preventivno kontroliraju ispravnost vlastitih vozila kako bi sigurno sudjelovali u prometu, odnosno izbjegli događanje prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila.

Vlasnici vozila se u akciju uključuju dobrovoljno, a težište je na pružanju savjetodavne i tehničke pomoći stručnih osoba stanice za tehnički pregled s ciljem uklanjanja eventualno utvrđenih nedostataka na vozilu.

Iz Policije napominju kako besplatni pregled vozila u ovoj akciji ne zamjenjuje redovni tehnički pregled odnosno od akcije su izuzeta vozila koja u razdoblju održavanja akcije imaju zakonsku obvezu provođenja tehničkog pregleda i registracije.

Pročitajte još

SVE U SKLADU S KONZERVATORIMA Bazen, tarace, vrtovi – zablistala Vahina vila!

Dulist

[FOTO] Rogač pao na dva parkirana automobila u Mokošici

Dulist

KAOS NA AUTOCESTI Nekoliko stotina Torcidaša napalo policajce, dvije osobe propucane

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija