Županija

Dani hrvatskog turizma ove godine u Župi dubrovačkoj

Dani hrvatskog turizma ove godine u Župi dubrovačkoj

Dani hrvatskog turizma ove će se godine održati 28. i 29. listopada 2021. godine u Župi dubrovačkoj u Sheraton Dubrovnik Riviera hotelu.

U sklopu manifestacije održat će se i svečana dodjela nagrada ‘Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine’, godišnja nagrada ‘Anton Štifanić’ i Nagrada za životno djelo, uz izravan prijenos na programu Hrvatske radiotelevizije.

Manifestaciju organizira Hrvatska turistička zajednica, Ministarstvo turizma i sporta, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska radiotelevizija.

Dani hrvatskog turizma predstavljaju najveći skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj. Kroz višednevni program DHT-a tradicionalno se obilježava turistička godina u Republici Hrvatskoj te se putem stručnih predavanja, radionica, prezentacija i radnih sastanaka sažimaju turistička i gospodarska postignuća, komentiraju aktualne teme vezane uz turizam te prezentiraju turistički potencijali za daljnji razvoj i učinkovitije pozicioniranje hrvatskog turizma.

DHT svake godine okuplja više od 1500 sudionika, a u sklopu manifestacije organizira se i tradicionalni susret turističkih djelatnika. Dio programa čini i svečana dodjela godišnjih turističkih nagrada, uz izravni televizijski prijenos. Nagrade se dodjeljuju pojedincima, predstavnicima turističke industrije te najboljim odredištima i subjektima koji su svojim radom i rezultatima zaslužili prestižna priznanja. Godišnje hrvatske turističke nagrade zajednički su projekt Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore, nastao s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist