Aktualno

DAN OTVORENIH VRATA U METKOVIĆU Saznajte sve o policijskom zanimanju!

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska poziva na Dan otvorenih vrata u petak, 15. srpnja na Trgu kralja Tomislava u Metkoviću. Program započinje u 9 sati, a građani će imati prilike više saznati o policijskom zanimanju kao i o dva natječaja za zanimanje policajac/policajka koji su u tijeku, a koje je raspisalo Ministarstvo unutarnjih poslova a za koje su prijave još u tijeku.

-Raspisan je natječaj za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2022./2023. godini, kojim se planira upis 480 polaznika. Rok za podnošenje prijava je 15. kolovoza 2022. godine – ističu iz PU DN.

Osim toga, u tijeku je natječaj za upis u III. Razred Policijske škole ‘Josip Jović’ koji predviđa upis 100 učenika/ca za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka u 2022./2023. godini. Rok za podnošenje prijave je 1. kolovoza 2022. godine.

-Na postavljenim info punktovima, građani će moći razgledati opremu koju u svom radu koriste policijski službenici, kao što je primjerice oprema i naoružanje interventne policije, policijskih službenika protueksplozijske zaštite i kriminalističke tehnike kao i policijskog psa. Osim toga, policijski demo tim interventne policije okupljenima će izvesti pokazne vježbe primjene policijskih ovlasti i tehnika borilačkih vještina. Više informacija o natječaju i programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka građani mogu pronaći na web stranicama Ministarstva – naglasili su iz PU DN.

 

Pročitajte još

Rendžeri pomogli odsukati jedrilicu kraj Polača

Dulist

[SPCO DSUBROVNIK] ‘Nismo ni pretpostavljali da za tako nešto treba tražiti dozvolu’

Dulist

ČEKA SE U REDU ZA KUPITI KARTU Velike gužve pred Jadrolinijom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija