Grad

DAN MIMOZE Ovu subotu budite dio lijepe humanitarne akcije…

U povodu nacionalne humanitarne akcije ‘Dan mimoze’ posvećene borbi protiv raka vrata maternice, Hrvatska liga protiv raka i Liga protiv raka Dubrovnik u subotu, 21. siječnja, ispred palače Sponza organiziraju 16. akciju prodaje mimoze i dijeljenja letaka i brošura.

Akcija će se održavati od 10 do 11 i 30 sati, a novac prikupljen tijekom nje namijenjen je unapređenju onkološke zaštite na našem području i socijalnoj pomoći liječenim od malignih bolesti kojima je ta pomoć potrebna.

Prigodom održavanja ove akcije svoj doprinos dobrom raspoloženju dat će poznati dubrovački glazbeno-scenski umjetnik gospar Sebastijan Vukosavić.

– Pozivaju se gradani da svojom nazočnošću iskažu solidarnost i suosjećanje s onima kojima su solidarnost i suosjećanje nasušno potrebni, a svojim, makar i malim, doprinosom poklonirno njima, a i sebi, nadu da ćemo unapređenjem onkološke zaštite osigurati mirniju, zdraviju i bezbrižniju sutrašnjicu – naglašavaju organizatori.

Pročitajte još

OBILAZAK GRADILIŠTA AGLOMERACIJE ‘Ovo je povijesno ulaganje u vodoopskrbni i kanalizacijski sustav grada’

Dulist

Dođite na Stradun, zaigrajte tombolu, učinite dobro djelo i zabavite se!

Dulist

DR. MARIO ČURLIN I DR. ORSAT JOHN Liječnički dvojac za pohvalu! Sami kupili svoju ordinaciju

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija