Sport

Dalje idu Zvonik, Ura Nage, Kod Rade…

Dalje idu Zvonik, Ura Nage, Kod Rade...

Dvanaestog dana 20. Turnira na malih barica ''Montovjerna 2012'' pobjede su zabilježile momčadi Konoba Zvonik, Mala Grčka, Ura Nage, Kod Rade, Caffe bar Petrunjela i Pizzeria Panika. U sedam utakmica postignut je ukupno 21pogodak.

U prvoj utakmici dana, Konoba Zvonik je svladala Kono rezultatom 4:2 te se uz Goricu plasirala u šesnaestinu finala. Druga utakmica dana ponudila je susret između Male Grčke i FK Čančara 2011. u kojoj je nova tri boda upisala Mala Grčka pobjedom 3:0. Pogotkom Damjana Šulića momčad Ura Nage je u izravnom susretu za plasman u šesnaestinu finala svladala Primu 1:0.

Prošlogodišnji pobjednici, momčad Kod Rade pobjedom (3:0) protiv Mane Hastre priključila se ostatku momčadi u šesnastini finala. U petom susretu večeri Caffe bar Petrunjela je zabilježila poraz, no unatoč tome će igrati u knock out fazi natjecanja. Inače, C. b. Petrunjela natjecanje po skupinama završila je na prvom mjestu skupine K.

Nakon njih, Pizzeria Panika nije dopustila da momčad Batala napravi iznenađenje te je slavila 3:2 i ujedno se plasirala u drugu fazu natjecanja. U posljednjem susretu Strava team i Redikulsi Mokošica odigrali su bez pobjednika 1:1.

U ponedjeljak, 16. srpnja igra se šest utakmica, a prva je na rasporedu u 19.20 sati. Utorak, 17. srpnja je posljednji dan natjecanja po skupinama, dok je srijeda, 18. srpnja slobodan dan. Od četvrtka, 19. srpnja do nedjelje, 22. srpnja na rasporedu su utakmice šesnaestine finala. Sve detalje vezane za turnir možete pratiti na web stranici Amaterskog sportskog društva Montovjerna.
 

Rezultati:
Konoba Zvonik – Kono 4:2
Mala Grčka – FK Čančara 3:0
Ura Nage – Prima 1:0
Kod Rade – Mane Hastra 3:0
23 – C. b. Petrunjela 1:0
Batala – Pizzeria Panika 2:3
Redikulsi Mokošica – Strava team 1:1
 
Raspored utakmica 16. srpnja 
19.20 Brkati slonovi – RU Pallace 
20.40  All in – Konoba Bonaca 
20.00 Pet shop Scooby – Evo nas opet 
21.20  C. b. Olloa – Konoba Belin Korčula
22.00 Du doc's I – Negro Balotelli

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist